www.ajumiramar.org
     

      L'AJUNTAMENT
    Benvinguda
    Corporació
    Ordenances
    Tramits
 
      MUNICIPI MIRAMAR
 
      L'AGENDA DE MIRAMAR
    Noticies
    Festes
 
      TURISME
    La platja
    Rutes
    Opinió
 
     MEDI AMBIENT
    Punt Net
 
 
    Fires i Promoció
 

 

Miramar aposta alt pel Turisme, i prova d'això és l'alta participació que té en les fires turístiques. L'Ajuntament de Miramar assistix anualment a les fires de:


•  FITUR

•  TCV

•  EXPOVACACIONES

 

Al mateix temps, el material promocional de Miramar té una gran acceptació per part del públic de la fires, així com dels visitants turistes de Miramar. L'Ajuntament aposta forta per la imatge Turística de Miramar i intenta promocionar-la al màxim oferint un destí caracteritzat per la Qualitat dels servicis que oferix la platja, neteja de les seues aigües i activitats que van dirigides a tot tipus de públic (des dels més menuts fins als mes majors).

És per això, que Miramar continuarà apostant per una imatge Turística de Qualitat i continuarà tenint una marcada presència en les fires turístiques nacionals més destacades.

FITUR

Durant els últims anys, Miramar ha consolidat la seua presència en una de les fires turístiques més importants del món, Fitur, que es celebra cada any a Madrid. A este esdeveniment acudeixen, a més de milers de visitants, els principals professionals del sector i touroperadors. En l'edició de 2006, Miramar va comptar, per primera vegada, amb un estand propi, des d'on es va distribuir la informació i tot el material promocional de la platja de Miramar.

 FIRA DE TURISME DE LA COM. VALENCIANA

Miramar també ha estat present en les dos edicions celebrades fins ara de la Fira Internacional de Turisme de la Comunitat Valenciana. Esta fira té lloc a València a principis del mes d'abril, i destaca per la seua elevada presència de públic. També en este cas, Miramar compta amb un estand propi per a donar a conéixer la seua àmplia oferta turística.

EXPOVACACIONES

La tercera fira turística en què Miramar participa activament és Expovacaciones, un esdeveniment que es celebra a Bilbao a finals del mes de maig. En 2006, Miramar ha estat present per primera vegada en esta fira, especialment dirigida als potencials turistes procedents del País Basc, que cada any visiten en elevat número la costa mediterrània. En esta fira turística Miramar també instal·la el seu propi estand.

 

 

 

 


   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

Ajuntament de Miramar